1 вересня

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
   Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято вчителів, та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.
Сьогодні в Плесецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів  пройшло свято Першого дзвоника!
   Наша шкільна родина поповнилась 39  учнями перших класів , а для  учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.
   Директор школи Савченко Л.М.  привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня – Дня  Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
   На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно,  вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.

  Тож нехай буде щасливим, творчим, сповненим здобутками у навчанні прийдешній навчальний рік.
З початком вас, любі діти і вчителі!!!

Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Залишити відповідь