Робота шкільної їдальні

    Їдальня посідає одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це і місце для прийому їжі, і територія відпочинку, де мають панувати комфорт, позитивна атмосфера та повинні головувати санітарно-гігієнічні норми.      Працівники їдальні Плесецької ЗОШ І-ІІІ ступенів дотримуються вимог законодавства щодо впровадження та застосування постiйнодiючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) операторами ринку на харчоблоках ЗОШ та ДНЗ.

    Обслуговуючий персонал дозволяє успішно справлятися з величезними навантаженнями під час шкільних змін.
  Учні харчуються за затвердженим графіком. Асортимент продукції відповідає вимогам чинного законодавства. Перспективне меню погоджене з державною санітарно-епідемічною службою. Усі учні, які відвідують групу подовженого дня, охоплені гарячим харчуванням.

     Отримують пільгове харчування діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, батьки яких є учасниками АТО, діти, які тимчасово опинилися у складних життєвих обставинах, діти  з ООП, діти – інваліди, діти ВПО.

   Працівники шкільної їдальні ознайомилися із проектом «Нове шкільне харчування» та почали готувати окремі страви за новим «Збірником рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є кулінарний експерт Євген Клопотенко.

   Отож у новому меню можна  поступово впроваджувати нові страви, дослухатися до думки учнів та батьків, що й роблять і сьогодні кухарі школи.

Головне у новому меню – це його якісь і презентабельний зовнішній вигляд.

Залишити відповідь