“День гідності і свободи”

Обирай Свободу і добро ідей!

Обирай Свободу Заходу і Сходу,

Обирай Свободу для усіх людей!

    Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробили цілих дві революції – Майдан 2004 року, який був символом Свободи, і Революція Гідності.

   Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли наші громадяни продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи.

Після подій на Майдані п’ятий президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності і Свободи.

   Будь – яка подія має початок і має кінець. Ми повинні свято вірити, що на нашу землю скоро прийде мир, бо такий народ, як наш – добрий, відвертий заслуговує на мир, злагоду, процвітання.

   В Плесецькій ЗОШ  пройшли заходи до Дня Гідності та Свободи, метою яких було виховувати в учнів почуття  патріотизму, національної гордості, любові до України.

   Одинадцятикласники демонстрували презентації про Гідність та Свободу  переглянули відео про Революцію Гідності. Вшанували хвилиною мовчання загиблих на Майдані та в зоні проведення ООС.

Учні 9-х класів складали листи гідності, в яких писали свої мрії, обговорювали як їх досягти, аби почувати себе гідними.

Заходи пройшли цікаво та змістовно.

Залишити відповідь