15 травня – Міжнародний день сім’ї

Сім’я-це мамочка,тато.                                       

Сім’я -це радісний сміх.                                      

Сім’я-це дитинства етапи.                           

Сім’я- це дорога в життя для всіх.

  15 травня відзначають – Міжнародний день сім’ї. Свято було засновано в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН з метою звернення уваги громадськості на численні проблеми сім’ї.

Для кожної людини саме родина є найголовнішим та найціннішим у житті. Із сім’ї починається життя людини та відбувається формування особистості. Родина – це найрідніші, найближчі люди, які завжди готові прийти на допомогу у складних ситуаціях, порадіти успіхам та подарувати тепло і ніжність сімейних стосунків. Ніде не відчуваєш себе так добре, як у колі близьких!

Тож у цей день намагайтеся приділити більше уваги своїм рідним і подарувати їм радісні емоції. Міцніше обійміть і поцілуйте членів своєї сім’ї, скажіть їм теплі слова любові й поваги, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас.

У День сім’ї свої найтепліші слова ми хочемо сказати усім українським захисникам, які зараз на службі, боронять наше мирне і спокійне життя, та не мають змоги провести цей день зі своїми родинами. Бажаємо нашим воїнам завжди відчувати любов і підтримку своїх рідних та близьких. Нехай тепло рідних домівок допомагає вам на фронті. Скоріше повертайтеся до своїх родин живими та здоровими.

День сім’ї — це світле та емоційно насичене свято. І у кожної родини можуть закластися свої традиції святкування цього дня. Це може бути спільна прогулянка, цікава гра, весела фотосесія, похід у ресторан чи захопливий квест для усієї родини. І лише однією незмінною традицією свята є одна обов’язкова умова – уся родина повинна зібратися разом, щоб весело провести час. Гарною родинною традицією може стати і висловлення вдячності та поваги, які здатні зробити стосунки у сім’ї теплішими, а людей ще ріднішими.

Плесецька ЗОШ І-ІІІ ступенів у День сім’ї бажає усім українським родинам мирного неба, добробуту та міцного здоров’я! Нехай у ваших сім’ях завжди панують любов та взаєморозуміння! Будьте щасливі і підтримуйте одне одного!

Залишити відповідь