Насильство та його прояви

У сучасному світі поруч із добром та радістю нажаль, є місце і для жорстокості та насильства. Насильства дорослих над дітьми, жорстокості одних дітей по відношенню до інших… Змінити наш світ і зробити його добрим лише за один день не вдасться нікому, але можна принаймні спробувати зменшити його кількість.

З метою попередження проявів жорстокості та насилля серед учнівської молоді соціально-психологічною службою Плесецької гімназії проведено профілактичні бесіди для здобувачів освіти 5-9 класів. Під час яких, учнів ознайомили з поняттям «насильство» та його проявами. Підняли тему «зґвалтування» використовуючи анімаційні матеріали «Чай і згода». Та проговорили 5 правил, які пояснюють, що таке власні кордони.

Окрім цього, здобувачам освіти нагадали про їхні права та обов’язки, та розповіли їм про кримінальну та адміністративну відповідальність за скоєння різних правопорушень.

Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства –116 123(з мобільного) або0 800 500 335 (зі стаціонарного)

ПАМ’ЯТАЙ! Звернувшись по допомогу, ти не показуєш свою слабкість, а зберігаєш своє життя та здоров’я!

Залишити відповідь