«Прощавай, початкова школо»

Прощання з початковою школою – це підйом ще на одну сходинку на шляху до Олімпу знань. Як одна мить пролетіли 4 роки навчання.

        Сьогодні у Плесецькій гімназії був проведений   святковий урок «Прощавай, початкова школо».  На святі  учні пригадали навчання в початковій школі, співали пісні, брали участь у конкурсах, переглянули відеоролики про свої шкільні пригоди, читали реп та смакували торт.

    Учні дякували своїм вчителям за пізнання нового, за навички     працювати в  колективі, бути відповідальними і допитливими, вихованими та впевненими.   Особливо чуйно та зворушливо попрощалися із своїми вчителями.                                                                                                      Звичайно, четвертокласникам було вручено свідоцтво досягнень.            Бажаємо вам не втрачати впевненості та інтересу до навчання, розбавляти свої дні яскравими фарбами гарних вчинків та позитивними  емоціями від своїх досягнень.  Будьте допитливими, позитивними, активними, осягайте нові науки, захоплюйтеся цікавими предметами. Нехай базова школа подарує вам багато нових перемог!

         Першу сходинку пройдено. А далі – нові досягнення і звершення.

Основна школо – здрастуй!

А початкова – прощавай!

Залишити відповідь