Профорієнтація

Вибір професії – велика відповідальність. Адже з часом перед юнаком чи дівчиною постає питання: як знайти головну справу свого життя, мати моральне задоволення від роботи, отримувати гідну заробітну плату, приносити користь суспільству та державі.
Боярський фаховий коледж безперервно проводить профорієнтаційну роботу серед випускників шкіл. Так, 02 лютого 2024 року, спеціалісти коледжу відвідали Плесецьку гімназію.
Випускників запросили на навчання у НУБіП України; озвучили інформаціюпро можливості вступу до базового навчального закладу НУБіП України; детально розповіли про структуру факультету; міжнародні навчальні програми; обґрунтували подальші можливості працевлаштування по закінченні навчання в університеті. Розповіли про історію та розташування Боярського фахового коледжу НУБіП України. Ознайомили з матеріально-технічною базою: наявністю навчальних лабораторій та аудиторій; повідомили, що до послуг вступників функціонують підготовчі курси; ознайомили із сайтом коледжу, де вони можуть знайти всю актуальну інформацію.
Школярі з цікавістю слухали та задавали багато запитань. тЗустріч була змістовною, цікавою і пізнавальною.

Залишити відповідь