ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В УМОВАХ ВІЙНИ

Фейкові новини, дезінформація, деструктивні заклики в мережі – це те, з чим ми зустрічаємося в Інтернеті все частіше. Це є частиною гібридної війни. І найбільша небезпека в тому, що через вплив дезінформації ми можемо почати сумніватись у правді та грати на руку злочинцям.

В Плесецькій гімназії протягом тижня  проведено ряд заходів аби убезпечити наших дітей в інформаційному просторі. Були проведенні батьківські збори за участі директора навчального закладу, шкільного психолога та соціального педагога, де вони представили презентації на теми «Соціальна структура булінгу», «Дезінформація під час війни ».

Проводилися розʼяснювальні заходи з питань профілактики правопорушень та дитячого травматизму спільно з офіцером громади та представником служби у справах дітей та сімʼї.

Також класними керівниками були проведені години спілкування, бесіди на теми: «Ми Україну зможемо врятувати, нашу силу і дух не здолати», “Слово-це велика зброя”, “Знання під час війни. Інформаційна безпека”, «ІПСО, як дізнатися, що маніпулюють твоєю свідомістю?».

Залишити відповідь