“Моя країна – Україна”

     12 жовтня 2022р. в 2-Б класі Плесецької  гімназії відбулося онлайн – свято на тему: “Моя країна – Україна”. Тут діти мали змогу поглибити свої знання про нашу Батьківщину,її багатство,неповторність,красу і велич. Діти усвідомили, що нема нічого красивішого, ніж наша рідна земля, на якій ми живемо. І найрідніші для нас наші пшеничні поля, блакитно-бездонне небо, дзвінкі потоки великих і малих рік, різнобарв’я прекрасних квітів, які скрізь ваблять око працьовитим українським людям, які проживають в Україні.

    Відзначили те , як дружно об’єднались всі: і дорослі, і малі  заради перемоги над рашистами, які по-звірячому вдерлись на територію нашої держави і нищать все навколо.

  Діти оцінили мужність, витримку і волю наших захисників ЗСУ. Власноруч виготовили їм обереги і побажали живими повертатися додому, знищивши ворога.

    Учасники свята відзначили цінність родини і всієї країни в нашому житті.  Діти пообіцяли унаслідувати найкращі риси характеру наших непереможних захисників,щоб у майбутньому принести користь нашій славній Україні.

Перегляд відео за посиланням:

https://fb.watch/g6visYZjhQ/

Залишити відповідь