День матері

Мама – найрідніша людина у житті кожного з нас. Вона завжди поряд під час усіх найважливіших подій у житті, навчає нас перші слова, допомагає зробити перші кроки. Недарма у світі започаткували особливе свято – День матері. В Україні його традиційно святкують в другу неділю травня. В цьому році ця важлива дата   припадає на 14 травня. В цей день прийнято не лише дарувати подарунки своїм матерям, але й приходити до них у гості, вітати листівками та теплими словами.

 Напередодні цього свята з учнями 7б класу була проведена година спілкування, на якій учні дізналися історію виникнення цього свята, залюбки взяли участь у «Вікторині до Дня матері» та з задоволенням власноруч виготовили листівки для своїх матусь. Діти, які знаходяться на навчанні в інших областях України, також прийняли активну участь у майстер-класі, який провела класний керівник Оксана Савінова  в онлайн форматі.

    День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре , що вони для нас зробили, за їх самопожертву і любов. Тому не забудьте привітати своїх найрідніших матусь.           

  Мама – це найближча, найдорожча, найрідніша, найдобріша, наймиліша для нас людина. Тому хочемо всіх мам нашої  громади привітати з цим святом:

     Я Тебе вітаю, із великим святом.

      Я Тобі бажаю радості багато.

   Хай сміється сонце з голубого неба,

   І троянда перша зацвіте для Тебе.

   Хай в житті твоєму горя не буває,

На устах усмішка маком розцвітає.

      Хай для Тебе гарна буде кожна днина,

                                            Дорога матусю – будь завжди щаслива.

   Ще Тобі бажаю цвітіння розмаю,

                                            Синього неба і все, що я маю.

  Нехай Тебе любить, хто милий душі,

  Цього я від серця бажаю Тобі!

Залишити відповідь