Акція “14 днів здорового харчування”

  З метою підвищення рівня якісного та корисного харчування здобувачів освіти Плесецька ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилася до акції “14 днів здорового харчування”.

    Інформаційний стенд “Морква справжній чудо-овоч” відкриває серію агітаційних презентацій, присвячених Здоровому харчуванню.

   Зі змісту інформаційного дайджесту учні дізнаються цікаві факти про цей овоч, ознайомляться з корисними властивостями моркви та наглядно побачать скільки вітамінів та мікроелементів міститься у 100 грн. моркви.

    У  3-Б класі пройшла виховна година на тему :”Вітамінчик”. Діти ознайомилися з класифікацією вітамінів; дізналися про значення вітамінів та їхні корисні властивості для здоров’я людини. На виховній годині діти продовжували формувати здорові навички у харчуванні. Учні переглянули відео про користь вітамінів, ділилися інформацією по темі та грали в ігри.

    В 3-А класі пройшов  захід  на тему : “Подорож в  країну харчування “.       Діти розширили уявлення  про корисну  їжу  та її вплив на  зміцнення  та збереження  здоров’я. Навчилися розпізнавати шкідливі  продукти харчування .

  В рамках акції  в нашому навчальному закладі запроваджено щоденні вітамінні перерви.

Сьогодні діти та вчителі смакували морквою.

Далі буде…

Залишити відповідь