“14 днів здорового харчування”

Недарма цей фрукт вважають їжею богів.

    Її величність – хурма. Коли вона достигає, лікарі залишаються без роботи.

     Хурма дуже корисна. Завдяки своїм поживним  речовинам та вмісту вітамінів  вона зміцнює серцево-судинну систему, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. А смачні салати із хурми,джеми, соуси стали досить популярними серед любителів цієї смакоти.

     Сьогодні у Плесецькій ЗОШ на перерві  здобувачі освіти із задоволенням ласували хурмою.

   Учні 2-Б класу на уроці англійської мови повторили лексичний матеріал з теми ”Food”, слухали та читали іcторію ”Healthy food ”, також закріпили це грою в доміно ”Healthy & Unhealthy” та намалювали малюнки на задану тему.

   Учні 9 – А класу на уроці англійської мови повторили лексичний матеріал та закріпили вивчене, також зробили проєктну роботу ”My healthy plate”.

   В рамках проведення акції ”14 днів здорового харчування’ в 4- А класі було проведено квест гру” Здорове харчування”. Метою проведення гри було сформувати у дітей уявлення про раціональне харчування, як складову частину здорового способу життя. Закріпити знання дітей про корисні та шкідливі для здоров’я дитини продукти харчування, сприяти правильному режиму харчування та правильному вибору продуктів. Здобувачі освіти відвідали кілька станцій:’ ‘Вершки- корінці”, ” Вітамінна”, Шкідлива їжа”, ” Веселий повар”, ” Корисні смаколики”, ‘Мій режим дня”, ‘Смачна”. Під час гри панувала весела атмосфера. Завдання були цікавими, захоплюючими. Здобувачам освіти сподобалося працювати у групах. Підсумком роботи було створення виставки робіт” Мій улюблений фрукт”.

Залишити відповідь