День добровольця

Сьогодні, напередодні Дня добровольця, у Плесецькій гімназії відбувся захід на честь цього великого для кожного українця свята.

Оскільки Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії –

повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність – величезна роль зараз відведена саме добровольцям.

 Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.

Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам у тилу.

Але саме ті Герої, які першими майнули на схід України в 2014 році, які першими прийшли у військкомати після 24 лютого 2022 року є головною опорою нашої Незалежності і свободи. Їм – наша величезна вдячність, наша любов і шана.

Зустріч учнів Плесецької гімназії із земляками-добровольцями стала потужним виховним моментом у формуванні юних патріотів України.

Щиро вдячні нашим Героям за  можливість почути з перших вуст розповіді про нелегкі шляхи українських добровольців у новітній російсько-українській війні.

Залишити відповідь