«Міста героїв. Перемоги України у війні»

В Плесецькій гімназії продовжується тематичний цикл уроків «Міста героїв. Перемоги України у війні», присвячених звільненню населених пунктів різних регіонів нашої держави від російської окупації та ключовим подіям часів початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому – березні 2022 року.

Учні  8-А та 9-Б класів долучилися до заняття на тему «Перемоги України в сучасній війні. Форпости незламного духу: міста – герої незламної держави».  На уроці ми аналізували хронологію окупації та деокупації різних населених пунктів нашої держави,  відзначили  героїзм та стійкість громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії російської федерації. Дивились  тематичні відео про нові  міста – герої  України та відео про звільнення Херсону від окупантів. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Український народ завжди відстоював свою гідність і свою свободу. Боровся і перемагав! І сьогодні ми захищаємо суверенітет і територіальну цілісність своєї держави. Гинуть наші найкращі патріоти. Схиляємось перед героями-захисниками та цивільним населенням. Пам’ятаємо подвиг кожного.

Ми віримо в перемогу нашої країни, бо нас захищають справжні Герої. Пишаємося нашими воїнами, пишаємося нашим народом, та тим, що й досі стоїмо. Разом до перемоги! Все буде Україна!

Залишити відповідь