Тиждень безпеки дорожнього руху

      Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

   Нинішній тиждень в Плесецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів – це тиждень Безпеки дорожнього руху. Здобувачі освіти нашої школи беруть у ньому активну участь.

    19 травня з дітьми 3-Б класу було проведено годину спілкування на тему: «Правила дорожнього руху для дітей. Групи дорожніх знаків».

Тут учні переглянули відеофільм, завдяки якому поглибили свої знання про дорожні знаки та їх значення в житті людини.

А потім третьокласники власноруч  виготовили деякі дорожні знаки з пластиліну. Пограли в рольові ігри, використовуючи дорожні знаки.

   В рамках “Тижня безпечного руху” в 3-А класі було проведено класну годину на тему “Безпечний рух – твій вірний друг”. На занятті

діти повторили правила дорожнього руху. Практично вправлялися переходити дорогу. Підсумком  була практична робота. Здобувачі освіти власноруч виготовили макети світлофора. Всі роботи були вдалими, а діти задоволені результатом своєї праці.

  У 2-А класі проведено виховну годину на тему: «Правила дорожнього руху знай – життя зберігай!»

   Під час  виховної години діти поглибили знання з облаштування дороги знаками дорожнього руху, та їх значенням.

   Вивчили дію світлофора, а також права та обов’язки водіїв та пішоходів.

    Всі заняття проходили в дружній, теплій атмосфері. Кожна дитина взяла щось корисне для себе.

Залишити відповідь