Здорове харчування – запорука гарного самопочуття!

19 січня 2022 року в рамках “14 тижнів здорового харчування” в 1-Б класі був проведений урок на тему: “Здорове і шкідливе харчування”. На уроці діти навчилися розпізнавати корисні і шкідливі продукти і напої. Учні вивчили, що шкідливе є в продуктах, і яку користь несуть овочі і фрукти. Здобувачам освіти прищеплювався інтерес до продуктів, які містять вітаміни. Діти засвоїли отримані знання і застосовуватимуть їх на практиці. Вітамінні перерви продовжуються. Сьогодні в Плесецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів ласували мандаринами. Учні 9-Б класу підготували цікаву інформацію про вітамінний склад, користь та шкоду цього фрукта, а також про використання його в медицині. Цікавою була підбірка рецептів смачних страв з мандаринів. Учні 9-х класів ознайомилися з основами раціонального харчування, склали правила здорового харчування. Працюючи в групах, діти створили піраміду харчування. На уроці трудового навчання з учнями 7-Б та 9-Б класів ознайомилися з принципами здорового харчування. Виготовили фрагменти фруктів та ягід у техніці “Квілінг”

Залишити відповідь