«14 днів здорового харчування»

Акція «14 днів здорового харчування» продовжується, і сьогодні в Плесецькій ЗОШ І-ІІІ було проведено такі заходи:

   У 9-А класі була проведена година спілкування ”Зроби свій вибір : здоров’я чи примарна насолода”, яка проводилася з метою розвивати вміння правильно харчуватися; виховувати відповідність за власне здоров’я. Учні ознайомилися з цікавою інформацією про значення здорового харчування, отримали поради щодо раціонального споживання продуктів та тарілкою здорової і корисної їжі. Поглибили поняття здоров’я, визначили значення усіх складових і факторів здоров’я, також основну мету здорової людини – повноцінне життя як громадянина, становлення цілісної, свідомої, духовно багатої особистості. Наприкінці виховного заходу учні активно дискутували щодо переоцінки організації особистого харчування та збереження здоров’я.

   Інформаційний стенд ”Горіхи – всі секрети розкрито”, який створила класний керівник 9-А класу розповідає нам про різноманітні види горіхів, їх властивості, значення в житті людини, описано більше 50 цікавих фактів. Розкрито всі корисні властивості кожного виду  горіхів, також діти можуть дізнатись їх переклад англійською мовою .

  У 2-Б класі пройшла вікторина «Країна здорового харчування.»

  На якій здобувачі освіти здобули знання про продукти харчування, що постачають в організм людини білки, жири, вуглеводи, вітаміни.

Діти прийняли участь у конкурсах: «Збери кошик», «Господиньки», а також продемонстрували  свої знання у світі загадок, де розкрили свої життєві компетенції.

  На вітамінній перерві сьогодні здобувачі освіти Плесецької ЗОШ І-ІІІ ступенів ласували різними видами горіхів.

Далі буде…

Залишити відповідь