“Хай живе мир у всьому світі”.

21 вересня в Плесецькій гімназії дистанційно проведено виховну годину в 9 класі під гаслом “Хай живе мир у всьому світі”.

  Всесвітній день миру та дружби святкують кожного року цього дня. Всі жителі планети повинні задуматися, що таке Мир і Злагода. Про це повинні подбати дорослі, бо саме вони відповідальні за безпечне дитинство дітей.

  У 1982р. у резолюції Генеральна асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру як відмова від насильства і День глобального припинення вогню. Україна приєдналася до святкування у 2002 році.

  На виховній годині діти були активними. Відповідали на запитання, що для них означає мир, заглянули до тлумачного словничка, з’ясували значення слова “МИР”. Проведена цікава вікторина з теми історії миру, російсько-української війни, мирної символіки України тощо. Учні прослухали біблійну легенду про мир. Ще створили гарні малюнки. А Чухрій Анастасія написала листа нашим героям-захисникам. Наостанок прослухали пісню “Я -Україна”, яку виконали діти Кривого Рогу.

  Пам’ятайте всі, що ми, УКРАЇНЦІ, мирний народ, тому й закликаємо всіх людей світу любити рідну землю й оберігати її. Тільки тоді настане МИР на землі.

Залишити відповідь