Прибирання пришкільної території

 Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. А школа наш другий дім.  І у ньому має бути чисто та затишно.

    Прийшла весна, на поверхні землі з’являються перші квіти, а разом з тим, як неприємно, коли весна оголює тогорішнє сміття та бруд.

    12 квітня працівниками нашої школи з метою поліпшення санітарного та естетичного стану було проведено прибирання пришкільної території.

   Не зважаючи на перемінливу погоду з ентузіазмом, гарним настроєм та бойовим духом, розібравши необхідний інвентар вчителі та техперсонал заходились впорядковувати територію.  Роботи було зроблено дуже багато – зібрали сміття, прибрали торішнє листя, обрізали кущі та дерева, розчистили територію від гілок, побілили дерева, попідмітали доріжки.

   Подібні заходи дозволяють не тільки навести порядок у рідному селі, а й згуртувати та зміцнити нашу шкільну сім’ю. Всі учасники  отримали приємне відчуття задоволення від здійснення доброї справи. Цей «трудовий десант» ще більше згуртував всіх і вкотре переконав, що разом ми – сила, яка може все!».

Тепер навколо нашої школи чистота та порядок.

Дякуємо всім за працю!

Тиждень безпеки дорожнього руху🚦 «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

✨У період із 13 до 17 травня 2024 року в Україні реалізовувався щорічний захід – Тиждень безпеки дорожнього руху🚦 «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю🚸 дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі 17 травня в Плесецькій гімназії🏢 був проведений єдиний національний урок…

Продовжити читання

День вишиванки

День вишиванки для України – особливе свято. Започатковане у 2006 році, воно набуло статусу всенародного, адже для кожного регіону України характерні певні узори, які, наче код Нації, об’єднують усю нашу прекрасну країну. Сьогодні, коли Україна стікає кров’ю від ракетних обстрілів та ворожих атак, як ніколи важливо гуртуватися, об’єднуватися для того, щоб серця всіх українців билися…

Продовжити читання

День вишиванки🌸

🗓️16 травня  2024 року Україна відзначає День вишиванки🌸. Це свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу👨‍👩‍👧‍👦. І цього року колектив 🏢 Плесецької гімназії, не зважаючи на умови сьогодення, працюючи в змішаному режимі, також долучився до його відзначення☺️. 👋Діти, вчителі та працівники одягнули найбільшу гордість нашого народу – українську вишиванку.

Продовжити читання

Вітаємо з Великоднем!

✨Великдень –  одне з найсвятіших, з найрадісніших і найбільших свят християн. ✨Великдень – свято особливо шановане та величне. ☺️Воно є символом перемоги добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією… 👥Учні Плесецької гімназії протягом тижня малювали малюнки🖼️, робили тематичні прикраси🎍, розфарбовували писанки🥚 і дізнавалися історію винесення цього чудового свята. 👋Вітаємо з Великоднем! Нехай це…

Продовжити читання

Разом до перемоги!

🇺🇦💪💪💪Перемога здобувається на передовій в бою, але гартується вона в тилу. 🏢Колектив Плесецької гімназії,👨‍👩‍👧‍👦 діти та батьки продовжують допомагати й підтримувати військових на передовій. 💙💛Перемога залежить від кожного з нас. І вона обов’язково буде на нашому боці! Разом ми непереможні! 🇺🇦Слава нашим героям-захисникам! Перегляд відео запосиланням: https://fb.watch/rOXloPo0He

Продовжити читання

Залишити відповідь