Прибирання пришкільної території

 Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. А школа наш другий дім.  І у ньому має бути чисто та затишно.

    Прийшла весна, на поверхні землі з’являються перші квіти, а разом з тим, як неприємно, коли весна оголює тогорішнє сміття та бруд.

    12 квітня працівниками нашої школи з метою поліпшення санітарного та естетичного стану було проведено прибирання пришкільної території.

   Не зважаючи на перемінливу погоду з ентузіазмом, гарним настроєм та бойовим духом, розібравши необхідний інвентар вчителі та техперсонал заходились впорядковувати територію.  Роботи було зроблено дуже багато – зібрали сміття, прибрали торішнє листя, обрізали кущі та дерева, розчистили територію від гілок, побілили дерева, попідмітали доріжки.

   Подібні заходи дозволяють не тільки навести порядок у рідному селі, а й згуртувати та зміцнити нашу шкільну сім’ю. Всі учасники  отримали приємне відчуття задоволення від здійснення доброї справи. Цей «трудовий десант» ще більше згуртував всіх і вкотре переконав, що разом ми – сила, яка може все!».

Тепер навколо нашої школи чистота та порядок.

Дякуємо всім за працю!

Разом до перемоги!

🇺🇦💪💪💪Перемога здобувається на передовій в бою, але гартується вона в тилу. 🏢Колектив Плесецької гімназії,👨‍👩‍👧‍👦 діти та батьки продовжують допомагати й підтримувати військових на передовій. 💙💛Перемога залежить від кожного з нас. І вона обов’язково буде на нашому боці! Разом ми непереможні! 🇺🇦Слава нашим героям-захисникам! Перегляд відео запосиланням: https://fb.watch/rOXloPo0He

Продовжити читання

«Міста героїв. Перемоги України у війні»

В Плесецькій гімназії продовжується тематичний цикл уроків «Міста героїв. Перемоги України у війні», присвячених звільненню населених пунктів різних регіонів нашої держави від російської окупації та ключовим подіям часів початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому – березні 2022 року. Учні  8-А та 9-Б класів долучилися до заняття на тему «Перемоги України в сучасній війні….

Продовжити читання

Cтатеве виховання

Сьогодні до Плесецької гімназії з лекцією щодо статевого виховання і сексуальної освіти завітав Мовчан Олександр Філімонович акушер- гінеколог-естетолог  та сертифікований тренер Institute HYALUAL . Учні мали змогу отримати фахову, актуальну та корисну для них інформацію, а також відповіді на питання, які їх цікавили. Говорили про статевий розвиток, сексуальні стосунки, про власні ціннісні орієнтири й погляди,…

Продовжити читання

«Київщина екологічна: злочини війни. Відновлення»

26 квітня в онлайн студії КЗ КОР “Центр творчості дітей та юнацтва Київщини” відбувся ІІ обласний екологічний форум «Київщина екологічна: злочини війни. Відновлення». Учениця нашої школи Почеп Вікторія презентувала проєкт: «Вплив ворожих обстрілів на лісовий масив Калинівської громади». Було цікаво та інформативно. Дякуємо організаторам форуму за змістовно проведений час.

Продовжити читання

38 річниця Чорнобильської катастрофи

☢️Радіація не визнає кордонів та не розрізняє державних прапорів.   ⚠️Чорнобильська катастрофа продемонструвала світові🗺️, як швидко можуть постати смертельні загрози☢️⚠️. Десятки тисяч людей👥 ціною свого здоров’я та життя зупинили розростання Чорнобильської катастрофи та ліквідовували її страшні наслідки в 1986 році й роки потому. 🏢В Плесецькій гімназії сьогодні відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня пам’яті Чорнобильської катастрофи….

Продовжити читання

“В нашому серці будуть жити вічно”

Роковина Чорнобиля – це пам’ятна дата, що відзначається щорічно 26 квітня. У 1986 році відбувся вибух четвертого реактора Чорнобильської АЕС, що призвело до найбільшої ядерної аварії в історії. Подія мала серйозні наслідки для здоров’я людей, довкілля та безпеки ядерної енергетики. В бібліотеці Плесецької гімназії була організована виставка – реквієм “В нашому серці будуть жити вічно”,…

Продовжити читання

Залишити відповідь